digitalt-event-upskill-reskill

Stort intresse för digitala eventet Upskill & Reskill

utbildning.se anordnar tillsammans med Microsoft och Framgångsakademin det digitala eventet Upskill & Reskill i Lanseras virtuella eventplattform den 25 januari. Ett kostnadsfritt digitalt event för alla som vill bli inspirerade till att lära sig något nytt, både i arbetslivet och på fritiden. Redan nu har ca 10 000 personer registrerat sig för eventet. Det finns fortfarande biljetter kvar, så skynda att anmäl dig! 


Digitalt event för dig som är vill lära nytt 

Det råder kompetensbrist i Sverige. Forskning visar att ungefär 50 procent av alla yrkesverksamma behöver omskolas inom de närmsta åren. Det här påverkar en betydande del av befolkningen. Utbildning.se, en digital samlingsplats för kompetensutveckling, står tillsammans med Microsoft bakom eventet Upskill & Reskill, en satsning för att utbilda och inspirera människor runt om i Sverige. Dagen kommer att bestå av inspirerande föreläsare och spännande paneldiskussioner – allt med lärande i fokus.

Utöver Microsoft är flera stora organisationer med och arrangerar eventet; Almega, Företagarna, Byggföretagen, Mindset, TechSverige, TRR och Stjärnsäljarpodden, samt Framgångsakademin, som även står för flera av talarna.

10 000 registrerade deltagare

Antalet besökare kommer bli högt, redan nu har ca 10 000 personer redan registrerat sig för en kostnadsfri biljett. Utöver föreläsningarna kommer du som besökare även ha möjlighet att träffa utbildningsarrangörer, branschorganisationer och 17 intressanta utställare i deras virtuella montrar i Lanseras virtuella eventplattform.

Målgruppen för eventet är bred; såväl branschorganisationer som privatpersoner är välkomna att delta:

  • Chefer som jobbar med att kompetensutveckla sin personal och letar ständigt efter nya utbildningar och trender
  • Medarbetare som vill utvecklas och komma i kontakt med utbildningsarrangörer för omskolning eller kompetensutveckling
  • Medlemmar från branschorganisationer och branschintresserade som på något sätt är nyfikna på utbildning och kompetensutveckling
Stjärnspäckat program med kända föreläsare

Under dagen kommer du bland annat kunna lyssna på kända föreläsare från Framgångsakademin:

  • Fredrik Reinfeldt om modernt ledarskap i en dynamisk tid
  • Kristin Kaspersen om hur du minskar din inre stress
  • Kjell Enhager om hur du når dina mål
  • Katarina Gospic om hur du boostar din hjärnkapacitet
Praktisk information om eventet:

När? 25 januari 2022 Klockan 9-17
Var? I Lanseras plattform
Pris: Eventet är kostnadsfritt och öppet för alla.
Se hela programmet här: https://www.utbildning.se/upskill-reskill-20953
Anmäl dig till eventet här: https://massa.utbildning.se/upskill-reskill-2022/home